Aasta eest lahkunud George Michaeli elust ilmnes uusi ootamatuid detaile

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael oli peaaegu pühak
George Michael oli peaaegu pühak Foto: SCANPIX

Eluaeg skandaalidesse kistud superstaari George Michaeli kohta ilmus postuumselt välja üllatavaid heategusid, kirjutab «The Guardian»

Läinud aasta oli muusikamaailmale ränkade kaotuste aasta. Meie seast lahkusid üks teise järel legendid: David Bowie, Prince ja Leonard Cohen. Popmuusika fänne kurvastas eelkõige aga superstaar George Michaeli surm, täpselt aasta tagasi. 

Pahatihti ilmub eluajal pühakuteks peetud staaride kappidest veel peale surma mitmeid mädanenud luukeresid välja. George Michaeli puhul aga juhus vastupidi. Selgus, et mehel on hoopis teine, imeliselt moraalne pool, millest me tema eluajal midagi ei kuulnud. 

Veidral kombel meenub meile superstaariga seoses kohe peale hitti «Last Christmas» ka tema skandaalne elustiil. George Michaeli homoseksuaalsus, lood juhuseksist võõraste noormeestega, kokaiiniskandaalid ja palju muud, olid kõmupressil alati hambus. George ise rääkis kõigest särasilmi ja häbitult.

Poplaulja lausa fetišeeris sellist ebakonventsionaalset elustiili, pikkides võimendatud detaile sellest ka muusikapaladesse. George Michaeli singel «Outside» on pühendatud just tema WC-skandaalile:

Kuid George Michaelil oli ka moraalne pool, mis jäi tema skandaalide varju. 2017. aastal ilmus erinevaid artikleid sellest, kuidas George Michael töötas kodutute varjupaigas, annetas 1,67 miljonit naela maksnud John Lennoni klaveri ansambli «The Beatles» muuseumile.

Väidetavalt annetas staar veel 9000 naela juhuslikule naisele, kes kaotas telesaates «Deal Or No Deal». George jagas ka mitmed aastad tasuta kontserdipileteid metõdedele, et tänada neid oma haige ema hooldamise eest. 

Sarnaseid lugusid ilmus veelgi. Kas patuseks tembeldatud George Michael oli tõepoolest pühamees või mitte - otsustage ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles