TOP 10: Unustatud Eesti staarid 2017

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unustatud seltskonnastaar Liis Lass
Unustatud seltskonnastaar Liis Lass Foto: Liis Lass, Instagram

Teie ees on kokkuvõttev tabel, mis on pühendatud Eesti kuulsustele, kes on kahjuks täielikult unustatud. 

Kes on need kuulsused, kelle me tänavuseks täielikult unustanud oleme. Mõni neist rügab juba uuel rindel, mõni aga ei tulnud ka tabeli koostamisel enam lihtsalt meelde. Alustame kergelt ununema kippuvate ning lõpetame kõige sügavamasse unustusehõlma vajunud Eesti staaridega: 

1. Katrin Siska 

Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Marina Puškar

Katrin Siska edukas meelelahutaja karjäär algas ansamblist «Vanilla Ninja» ja päädis Edgar Savisaare vihmavarjutüdrukuna. Viimaks on Siskal meile veel midaigi varuks? Muuseas on Katrin Siska hoopis kokaraamatuid kirjutama hakanud. Ka naise  video-blogi tundub olevat juba üsna tähelepanuväärne. 

2. Baari-Kristjan

Kristjan Paju
Kristjan Paju Foto: Ekraanitõmmis Facebookist

Kes kurat on Baari-Kristjan? On aeg meenutada, et Kristjan oli üle kümne aasta tagasi Eesti ühe esimese tõsieluseriaali «Baar» peakangelane. Tegelikult on Baari Kristjan ehk Kristjan Paju täna oma sõiduvees, korraldades üht Tallinna populaarseimat peosarja «Ennu Ratas».

3. Liis Lass

Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram

Seltskonnastaar, kes elab vaikselt oma elu Aasias. Kui Elu24 ei oleks hiljuti Liis Lassi puuduvast aluspesust lugu kirjutanud, peaks mitmed lugejad tema meenutamiseks ikka korralikult oma mälu pingutama.

4. Niki

 ilmatüdruk Niki aka Kairit Tuhkanen.
 ilmatüdruk Niki aka Kairit Tuhkanen. Foto: Elmo Jõeleht

Niki oli Kanal2 ilmatüdruk, kes tegi ilma ka muusikamaailmas. Niki aka Kairit Tuhkanen lahkus lavalt juba aasta tagasi. Kas tõesti lõplikult? Isegi suviti meenub meile aina harvemini tema geniaalselt lihtsameelne laul «Äike, päike»

5. Kati Murutar

 Kati Murutar
 Kati Murutar Foto: Pilt videost

Skandaalne kirjanik Kati Murutar ehk Kati Saara Vatmann-Murutar ei ole ammu midagi skandaalselt kirjutanud ega korda saatnud. Kas Murutari isiku unustusse vajumine meelelahutusmaastikul võib olla seotud ka liiga pika ja raskesti meeldejääva perekonnanimega?  

6. Jaan Tätte ja Marko Matvere

Jaan Tätte ja Marko Matvere
Jaan Tätte ja Marko Matvere Foto: Liis Treimann

Kes oleks võinud arvata, et selline unustamatu mehine tandem meil ajapikku mälust kaduma kipub. Miks mehed enam koos ei seila? Igatseme teid! 

7. Toomas Anni

Toomas Anni.
Toomas Anni. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

 Lembelaulja, sooloartist Toomas Anni mahedad laulud võluvad tänini naiste südameid. Mees võib ju suurest meediapildist küll kadunud olla, kuid küllap kohtame Annit taas mõnes kenas maakohas jaanipäeval pisut väiksemale rahvahulgale esinemas.

8. Elena Glebova

Elena Glebova  AFP PHOTO / FRED DUFOUR
Elena Glebova  AFP PHOTO / FRED DUFOUR Foto: FRED DUFOUR/AFP

Unustatud iluuisutaja Elena Glebova on seitsmekordne Eesti meister ja üheksakordne medaliomanik. Praegu töötab Tondiraba Jäähalli direktorina ja uisutreenerina. 

9. Arnold Oksmaa

Foto: Arnold Oksmaa

 Meie mälust on täielikult kustunud kunagi mängeldes tabloidide esikaasi vallutanud skandaalne seltskonnategelane Arnold Oksmaa. Hetkel elab Oksmaa Helsinkis ja vallutab südameid ööklubis «Hercules». 

10. Hannah

Lauljatar Hanna Ild ehk Hannah
Lauljatar Hanna Ild ehk Hannah Foto: Erakogu

Läbi udu meenub kaunitar Hannah, laulja, kes tundus omal ajal võtvat üle Maarja Liis Ilusa positsiooni mahedama popmuusika maastikul. Hannah taastavat tänavu koos abikaasaga hoopis unikaalset Art Nouveau stiilis mõisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles