1990. aastate MTV sekspommist saatejuht Davina lahutas abielu ja näeb vapustav välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Davina McCall ja tema nüüdseks juba eksabikaasa Matthew Robertson, kellest ta 17 kooseluaasta järel novembris lahutas.
Davina McCall ja tema nüüdseks juba eksabikaasa Matthew Robertson, kellest ta 17 kooseluaasta järel novembris lahutas. Foto: PA Pictures/ Scanpix

Kunagine 1990ndate MTV kuum püstolreporter Davina McCall (50), kes lahutas hiljuti oma 17 aastat kestnud abielu, ei muretse sugugi oma külgetõmbavuse hääbumise pärast ja enda kinnitusel «õilmitseb menopausis», kirjutab The Sun.

Tuleb muidugi märkida, et suurema osa elust meelelahutusmaailma kuulsustega tele-show’des intervjuusid teinud Davina näeb endiselt väga hea välja.

Telesaatejuht ütles avameelses intervjuus, et tema arust ei põe naised selle pärast, kas näivad meestele ahvatlevad ja et ta tunneb, nagu hakkaks ta 50-aastaselt menopausi läbides uuesti sündima.

Kunagine otsekoheste ja julgete väljaütlemiste poolest tuntud modell, seejärel MTVsse sattunud ning hiljuti telesarja «The Jump» juhtinud Davina on teinud elus kannapöörde ja hankinud endale veel ühe karjäärioksa.

Temast on nüüdseks saanud tervislike eluviiside eestkõneleja.

Fännid ennustasid juba inglise-prantsuse segaperekonnast pärit Davina novembris teoks saanud lahutust Matthew Robertsonist, sest naine jagas Instagramis ammu sellekohaseid vihjeid.

Mida väljakutsuvamaks ja enesekindlamaks naise fotod muutusid, seda enam vihjasid need keerulisele ajale suhtes.

Davina teatas intervjuus podcast´ile «Is it just me?», et tunneb end tugevana, kuna keskealised naised puhkevad menopausi ajal õide.

Ta nentis ka, et enne seda teatud perioodi elus elab enamik naisi peamiselt teiste heaks.

«Me oleme isekad, muudkui kanname hoolt, et kõigil teistel kogu aeg hästi oleks.»

Davina jagas elutarkust veelgi:

«Keskeakriisi läbivad naised mõtlevad: ma tahan tunda end oma kehas suurepäraselt, tahan olla omaenda parim versioon. Samas mõtlevad (keskealised) kutid – ega ma äkki ei kaota oma külgetõmbevõimet, kus suunas ma peaksin liikuma, millist tööd ma peaksin tegema?»

Davina tõdes, et keskendubki peamiselt toitumisele, jõusaalile ja füüsilisele treeningule.

Üsna pea ilmub tal DVD nimega «Toned In 10», kus ta õpetab, kuidas end parimas vormis hoida.

MTV-aegadel nägi Davina välja selline:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles