Salapärane kõne ehk tõde, kuidas jõudis Tanel Padari kõrvu uudis Kristel Mardisoo «salaabielust»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja tema endine elukaaslane Kristel Mardisoo.
Tanel Padar ja tema endine elukaaslane Kristel Mardisoo. Foto: Erlend Štaub

Tanel Padar, kelle jaoks 2017. aasta on kindlasti märgilisem ja tähendusrikkam kui eelnevad, räägib värskele ajakirjale Kroonika, kuidas info endise elukaaslase Kristel Mardisoo salaabielust jõudis tema kõrvu. 

Kuigi Tanel on hetkel armuuimas 21-aastase tudengineiu ja modelli Lauren Villmanniga, oli veel mõned kuud tagasi Taneli suhtemaastiku kohal tumedad pilved. 

Septembri keskel lahvatas meediasse uudispomm, et Taneli endine elukaaslane Kristel Mardisoo on paari viieaastase suhte jooksul abielus olnud 1999. aastal mõrvatud ärimehe Mait Metsamaa poja Andreas Metsamaaga. Abieluvararegistrist selgus, et Kristel Metsamaa ja Andreas Metsamaa on abikaasad, kes andsid 2015. aasta jaanuaris sisse avalduse määrata oma varasuhteks varalahusus. Avaldus kanti registrisse 27. jaanuaril 2016 ja see on siiani kehtiv.

Kuidas uudis aga jõudis Taneli kõrvu? 
Muusik oli parasjagu Gruusias saate «Kiired ja ilusad Gruusias» salvestusel, kui sai päev enne saate võtteid salapärase kõne peagi ilmuva artikli kohta: «Murelikust hääletoonist oli juba aru saada, et midagi head ei ole oodata,» tundis Tanel ette kõne põhjust.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Kroonikast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles