Viljakas 2017 ehk tähed, kes lendasid huviorbiidile tänavu aastal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinson, Helen Kõpp, Kalvi-Kalle Kruusamäe, Inna Kovaljova, Oliver Kõvask
Hanna Martinson, Helen Kõpp, Kalvi-Kalle Kruusamäe, Inna Kovaljova, Oliver Kõvask Foto: Postimees / kollaaž

2017 jääb meelde kui rikkalik ja viljakas aasta, mis lennutas meedia rambivalgusesse mitmed põnevad persoonid. Teie ees on 8 uut tulijat, kelle nimi sai tuntuks tänavu.

Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe
Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe Foto: Instagram/ Helen Kõpp

Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe - kuigi tõsieluseriaal «Prooviabielu» on tänasel päeval oma õnneliku lõpu saanud, ei vaibu saates osalenud Heleni ja Kalvi-Kalle tormiline romaan. Mõned nädalad tagasi teatas 25-aastane tõsielustaar, et on beebiootel Kalvi-Kallest, kuid kavatseb lapse sünnitada üksikemana. 21-aastane härra maadleb samal ajal enda pidevate liiklusreeglite rikkumisega kohtumajas. 

Väikesed hiilgased; Oliver
Väikesed hiilgased; Oliver Foto: Erlend Štaub

Oliver Kõvask - 2017 aasta kinkis Eesti rahvale vaieldamatult ühe suurima meelelahutaja, 4-aastase lapstähe. Helmest pärit Oliver sai tuntuks talendisaatest «Väikesed hiiglased». Maikuus toimunud rahvahääletuse ning žürii hinnangul osutus võitjaks Oliveri tiim lauljanna Eda-Ines Etti juhtimisel. 

"Su nägu kõlab tuttavalt" finaal, Hanna Martinson ja Getter Jaani
"Su nägu kõlab tuttavalt" finaal, Hanna Martinson ja Getter Jaani Foto: Madis Sinivee

Hanna Martinson - kuigi 25-aastast kaunitari võis näha juba kaks aastat tagasi ühe peaosalisena Urmas Eero Liivi põnevikus «Must Alpinist», sai Hanna laiemale ringkonnale tuntuks menusaate «Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendast hooajast. Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogia eriala tudeerinud Hanna tegutseb igapäevaselt Eesti ühes hinnatumas reklaamiettevõttes. 

Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Ariadne
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Ariadne Foto: Erlend Štaub

Liina Ariadne Pedanik - on 19-aastane lauljanna, kes sai tuntuks tänavu Eesti Laul 2017 konkursil, kus esitas Margus Piiki, Tomi Rahula ja Anni Rahula kirjutatud laulu «Feel Me Now.» Liina Ariadne elab koos Eesti ühe tuntuima juutuuberi, Martti Hallikuga, keda võis tänavu jõuludel näha ja kuulda ühisel kontserttuuril.

Arida Muru
Arida Muru Foto: facebook

Arida Muru - tegi nime kevadel, kui toimusid Euroopa meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, tuues bikiinifitnessi juuniorite arvestuses esikoha. Sügisel saavutas Arida Salme Kultuurikeskuses toimunud Eesti Meistrivõistlustel bikiinifitnessi juuniorite kategoorias esimese koha.

Inna Kovaljova
Inna Kovaljova Foto: Instagram

Inna Kovaljova - 23-aastasel elustiili-, reisi- ja moeblogijal hakkasime silma peal hoidma tänavu kevadel. Neiul on sotsiaalmeediakanalis Instagram  jälgijaid ligi 13 000.

Gerli Põldoja
Gerli Põldoja Foto: facebook

Gerli Põldoja ehk Gerli A Chantelle - keda võiks julgelt nimetada kohalikuks Paris Hiltoniks. Gerli armastab tegeleda heategevusega, jumaldab oma lemmikut, pomeraniani tõugu Mishkat ja on moebrändi Gerli A. Chantelle looja. 27-aastase moelooja tegemistega viisime Elu24 lugejad kokku suvel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles