Õnnetu õnnetus: taksojuht tappis MTV muusikasaate kaaslooja

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Burns suri 65-aastaselt.
Jim Burns suri 65-aastaselt. Foto: WENN

Populaarse 1990ndatest aastast pärit muusikasaate «Unplugged» kaaslooja Jim Burns suri kolm päeva pärast taksolt löögi saamist haiglas. 

Jim Burns, kellel on viimastel aastatel olnud nägemisega probleeme, kõndis Manhattanil enda saatekoeraga, kui ta Viiendal avenüül teed ületades autolt löögi sai. 65-aastane Burns sai kokkupõrkel tugeva peavigastuse ja suri hiljem haiglas.

Takso roolis olnud juht jäi sündmuskohale, et asjas selgus saada. Politsei küll uurib asja, aga nad ei usu, et selles õnnetuses midagi kriminaalset oli. 

Lumine takso New Yorgis. Pilt on illustratiivne.
Lumine takso New Yorgis. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

MTV esindaja ütles, et nad olid Burnsi surmast kuuldes õnnetud.

Burns ning Robert Small olid saate «Unplugged» looja. Saade debüteeris 1989ndal aastal, kui MTV oli USAs enda muusikalise ja kultuurilise mõju tipus. Saatekülaliste hulka kuulusid teiste seas ka Nirvana, Eric Clapton, Mariah Carey, Jay-Z ja Bob Dylan, kes esitasid väga intiimses keskkonnas enda laule.

Nirvana MTV Unpluggedil
Nirvana MTV Unpluggedil Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles