Tanel Padar: muutused elus panid mind proovile, aga mitte jooma

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hiljuti antud intervjuus sõnab Eesti rokikuningas Tanel Padar, et vaatamata kõikidele muudatustele, mis tal sel aastal on elus juhtunud, ei tekkinud tal kordagi tahtmist kätt alkoholi järele haarata, et neid probleeme natuke leevendada.

Alates eelmise aasta sügisest Estonian Business Schoolis õppiv Padar sõnas, et kui tal oleks olnud põhjust uuesti alkoholi poole pöörduda, siis ta oleks võinud teda seda mõned kuud tagasi, kui selgus, et tema tolle aegne tüdruksõber Kristel Mardisoo on abielus teise mehega. 

Lisaks sellele alustas Padar tööd ka teise bändiga. 2012. aastal ühekordse projekti näo loodud Tanel Padar Blues Band meeldis Eesti kuulajatele nii palju, et bänd sai päris iseseisva kuju, milles Tanel hakkas kaasa tegema. 

Tanel Padar Blues Band
Tanel Padar Blues Band Foto: Anu Hammer

Padar on pärast alkoholist loobumist ja nii-öelda paha poisi imago seljataha jätmist muutunud Eesti noortele suuremaks eeskujuks. Kuigi selline roll võib hirmu tekitada ja aidata murdumisele kaasa, siis Padar selle pärast ei muretse. «Kui sa sellise hirmuga kogu aeg elad, seda hooti mainid, tuletad seda teisele meelde, siis sa tegelikult ise lükkad inimest mingile teole, murdumisele lähemale,» ütles ta Kroonikale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles