Raadio 2 Aastahiti 2017 võitis Põhja-Tallinn

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn on tegutsenud kümme aastat. Mõni muusik on muutunud, kuid muusika on ikka nende nägu.
Põhja-Tallinn on tegutsenud kümme aastat. Mõni muusik on muutunud, kuid muusika on ikka nende nägu. Foto: Jake Farra

Täna selgus Raadio 2 maratonsaates Aastahitt 2017 ning selle võitis ansambel Põhja-Tallinn lauluga "Alati olemas". Välismaiste lugude arvestuses võttis Ed Sheerani ees napi võidu "Despacito".

Raadio 2 korraldab Aastahiti kuulajaküsitlust alates 1994. aastast. Tänavu võttis hääletusest osa 10 374 kuulajat, mis on viimase üheksa aasta rekord. Kokku pakuti 600 erinevat eesti ja 1700 välismaa lugu. 

Põhja-Tallinna laul "Alati olemas" võitis Aastahiti tiitli 845 häälega, sellele järgnesid Aropi "Kiki Miki" 627 häälega ja "Aasta ema" ansamblilt Naised köögis 575 häälega.

Välismaiste lugude seas tuli 599 häälega esimeseks Luis Fonsi ja Daddy Yankee "Despacito", mis edestas Ed Sheerani lugu "Perfect" 13 häälega.

Luis Fonsi ja Daddy Yankee laulmas selle aasta number 1 välismaist hitti «Despacito». Laulu pealkiri on eesti keeles aeglaselt.
Luis Fonsi ja Daddy Yankee laulmas selle aasta number 1 välismaist hitti «Despacito». Laulu pealkiri on eesti keeles aeglaselt. Foto: Lynne Sladky/AP/Scanpix

Aasta sündmuseks valiti Weekend Festival Baltic.

Raadio 2 Aastahitt 2017:

Eesti I koht: Põhja-Tallinn "Alati olemas"

Eesti II koht: Arop "Kiki Miki"

Eesti III koht: Naised köögis "Aasta ema"

Välismaa I koht: Luis Fonsi ft. Daddy Yankee "Despacito"

Aasta sündmus: Weekend Festival Baltic

Aasta uus tulija: Ariadne

Aasta demo: Inger "Again"

R2 toimetuse lemmik: Arop

Ülejäänud aastahitt TOP 40 tabelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles