Uue aasta lubadused ehk millega «ravib» Katrin Siska enda sotsiaalmeedia sõltuvust?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Instagram

Kunagise menubändi Vanilla Ninja liige, blogija ja maailmarändur Katrin Siska on andnud endale uueks aastaks lubaduse sotsiaalmeedia peale vähem aega kulutada, vahendab Naisteleht. 

Siska on viimastel aastatel rännanud mööda maailma - nautinud elu surfilaual, kirjutanud muusikat ja tegelenud aktiivselt blogipidamisega. Kuigi sotsiaalmeedia võib olla blogijale oluline tööriist ning allikas, mis annab inspiratsiooni, teab Katrin, et seal veedetud aeg võib nähtamatult kaduda. 
«Sotsiaalmeedias veedetud aja võiks asendada hoopis varajase tõusmise ja joogatamisega, mis on kehale oluliselt kasulikum,» püüab Katrin enda sotsiaalmeedia kirge vaigistada. 

Eelmise aasta lõpus nägi ilmavalgust Katrini esimene raamat, mille kaante vahelt võib leida Siska ja tema pere lemmikroad ning mille seest võib leida isuäratavad pildid, mille on üles võtnud Siska isiklikult. 


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles