Armastatud tantsuõpetaja Kristina Raja päästis noore inimese elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Raja
Kristina Raja Foto: Facebook

Tantsutreener Kristina Raja meenutab aastatetagust kogemust, mil tema õpilased helistasid murega sõbra osas, kes mõlgutas enesetapumõtteid. 

Mõni aasta tagasi helistasid naise õpilase sõbrad just talle ja palusid, et Kristina aitaks - võtaks midagi ette, et nende sõbratar ei teeks enesetappu, vahendab Naisteleht. 

«Lapsed panevad mind teisiti hingama ja igal lapsel on õigus omamoodi hingata – nad on isiksused mitte treeningvahendid. Sagedase ja pikaajalise koosolemise ning ühiste tantsimiste ja tegutsemiste kaudu tekib ühes hingamine ning ilusaima keele-tantsukeele mõistmine,» on 30-aastane hinnatud tantsutreener öelnud. 27-aastase tantsukogemuse jooksul on Kristina võitnud kahekordse juunioride maailmameistri kulla modern-jazzi kategoorias.

Jääb vaid loota, et selliseid õpetajaid, keda lapsed usaldavad ning kes on noortele sõbraks ja teejuhiks on tänapäeval Eestis rohkem.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Naisteleht. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles