Anni Arro läbipõlemisest: kui sellised olukorrad üle elad, on see üks tugev suhe!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas.
Anni Arro
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas. Anni Arro Foto: Erlend Štaub

Toiduhaldjas ja Eesti üks enimmüüdud kokaraamatute autor, kes oli eelmisel aastal sunnitud ära müüma Kalamajas asunud restorani Kukeke räägib värskes ajakirjas Kroonika antud intervjuus, kuidas keerulised ajad on pannud proovile ka tema suhte abikaasa ja tütre isa Marko Erlachiga. 

«Väljas käia, pidutseda ja sampat rüübata oskame me kõik, kuid kui argipäev päriselt kätte jõuab - peres on väike laps, koer, kes on parasjagu haige ja oksendab, restoran, kus asjad logisevad - vot, kui sellised olukorrad üle elad, on see üks tugev suhe,» räägib Anni Arro ajakirjale. 

Arro teatas restorani Kukeke sulgemisest eelmise aasta kevadel sotsiaalmeedia vahendusel: 

«Kallid sõbrad, mina tegutsen Kukekese omanikuna viimast nädalat. Juba esmaspäevast läheb Kukeke remonti uute omanike käe all. Tulemas on uued tuuled, uute maitsetega. Tänan kõiki, kes sellel teekonnal mu kõrval olid, nii heas kui halvas. Ütleme nii, et see teekond ei ole olnud lihtne, aga väga õpetlik.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles