Autor soovitab Donald Trumpil lugeda temast rääkivat uut raamatut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Wolffi raamat « Fire and Fury: Inside the Trump White House»
Michael Wolffi raamat « Fire and Fury: Inside the Trump White House» Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Uudistekanal Fox teatas, et ajakirjanik Michael Wolffi uus raamat «Fire and Fury: Inside the Trump White House», mis pidi ilmuma järgmisel nädalal, ilmub juba täna.

Wolffi raamatus on ära toodud mitmed skandaalsed väited nii 2016. aasta USA presidendivalimiste kui Trumpide perekonna kohta, millest kõige skandaalsemaks saab pidada seda, et Donald Trump ei soovinud tegelikult presidendiks saada.

Donald Trump
Donald Trump Foto: Jim Watson/AFP/Scanpix

Veel on ära toodud, et Donald Trump sillutab presidendina teed tütrele Ivankale, kes soovib saada esimeseks USA naispresidendiks.

Donald ja Ivanka Trump
Donald ja Ivanka Trump Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix

Raamatus on kollase meedia stiilis teateid Trumpide pere eraelu kohta. Autori sõnade kohaselt on Donald ja Melania Trumpi abielu suur näitemäng, sest paar ei ela tegelikult koos.

Donald, Melania ja Barron Trump
Donald, Melania ja Barron Trump Foto: Mandel Ngan/AFP/Scanpix

USA president kardab enda mürgitamist ja selle tõttu hoiab oma magamistoa ust lukus. Selline käitumine tekitab probleeme salateenistusele, mille esindajad vastutavad tema turvalisuse eest.

Kuna Trumpi advokaadid nõuavad sellele raamatule müügikeeldu otsustas kirjastus Henry Holt&Co selle varem lugejateni tuua.

Michael Wolffi raamat « Fire and Fury: Inside the Trump White House»
Michael Wolffi raamat « Fire and Fury: Inside the Trump White House» Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Autor Michael Wolff kirjutas eile Twitteris, et ta soovitab Donald Trumpil tema elust rääkivat raamatut lugeda.

Michael Wolff
Michael Wolff Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

«Nüüd on aeg käes. Ka Teie saate reedel selle raamatu osta ja seda lugeda. Tänan Teid, härra president,» teatas Wolff.

Trump võttis Twitteris uue raamatu teemal sõna teatades, et see kubiseb valedest ja selle kirjutamisel on kasutatud allikaid, kellel ei ole Valgesse Majja juurdepääsu.

Wolffi teatel intervjueeris ta teose jaoks rohkem kui 200 Trumpi siseringi kuulunud või kuuluvat inimest, teiste seas ka Valge Maja poliitika endist peastrateegi Steve Bannonit, keda president Trump süüdistab nüüd riigireetmises.

Steve Bannon
Steve Bannon Foto: Brynn Anderson/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles