Sky Plusi raadiomaja laguneb?

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaare postitatud pildi pealt on näha, kuidas Sky Plus raadiomaja seinalt on torm nii mitmedki paneelid ära viinud.
Alari Kivisaare postitatud pildi pealt on näha, kuidas Sky Plus raadiomaja seinalt on torm nii mitmedki paneelid ära viinud. Foto: Instagram

Eile Eestimaad tabanud suur lumetorm tekitas üle riigi suurt segadust ja eri kanaleid mööda hoiatati inimesi võimaliku ohu eest. Nüüd paistab, et kannatada on saanud ka hoone, kus asub Sky Plusi stuudio.

Alari Kivisaar ja terve Sky Plus paistsid eelmise aasta lõpus silma enda korraldatud reklaamitrikiga, kus uue kodulehe tutvustamiseks jäeti mulje, justkui legendaarne DJ Kivisaar oleks hommikuprogrammist lahkumas. Seda aga ei juhtunud.

Eesti rahvas ei võtnud kogu seda trikki väga heal meelel vastu. Vastupidi, paljud lootsid, et see on tõsi, sest nende arvates on Kivisaar liiga kauaks sinna saatesse jäänud.

Mis iganes need tagajärjed olid, Kivisaar ja Sky Plus peavad sellega tegelema. 

Üks tagajärgedest on ka tõsiasi, et paljud inimesed ei pruugi enam tahta uskuda seda, mida Kivikas räägib. Seega, kui ta ütleb, et Sky Plusi raadiojaam laguneb, siis peaks sellesse skeptiliselt suhtuma.

Vähemalt seni, kuni tal on selle kohta pildimaterjal ette näidata.

Kivisaar postitas täna enda Instagrami lehele pildi sellest, mis juhtus nende raadiomajaga pärast möödunud päeval aset leidnud tormi.

 

Appi, meie raadiomaja laguneb. Loodame, et torm maja päris ära ei vii. #torm

A post shared by Alari Kivisaar (@alarikivisaar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles