Video: noor spordireporter kaotas ootamatult mälu (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courtney Roland
Courtney Roland Foto: twitter.com

USAs Texases Houstonis kadus möödunud laupäeval, 6. jaanuaril noor spordireporter, kes saatis enne kadumist sõbrale sõnumi, et teda jälitab tundmatu mees.

CBS News teatel oli 29-aastasel Courtney Rolandil laupäevaks kokku lepitud kohtumine ja intervjuu, kuid ta ei ilmunud sinna.

Rolandi ema sai oma nutitelefonile tütre telefonilt ebatavalise sõnumi: «Hei, selle nutitelefoni omanik on Courtney, olen ostmas iPadi».

Houstoni meedia andmetel oli Roland viimasel ajal pinges, kuna mõned nädalad tagasi murti ta autosse sisse ja ta arvas, et ka ta korterisse võidakse sisse murda.

Pere teatas naise kadumisest politseile, mis käivitas otsingu. Naise kadumise kohta jagati infot sotsiaalmeedias ning teda nägevatel inimestel paluti politseiga kontakti võtta.

Politsei leidis Rolandi maastikumasina Jeep Cherokee Houstonis asuva The Galleria ostukesuse juurest. Ta mobiiltelefon oli autos, kuid ta käekott, sülearvuti ja rahakott leiti ostukeskusest, raha oli rahakotis alles.

Eile teatas politsei, et nad leidsid spordireporteri Houstoni eeslinnas Richmondis asuva jalakäijate silla alt.

Courtney Roland
Courtney Roland Foto: Twitter.com

«Politseinikud leidsid sealt noore naise, kes vastas tagaotsimiskuulutuses avaldatud fotole. Nad viisid ta haiglasse tervisekontrolli, kuna naine ei teadnud, kes ta on, kus ta on ning lisaks oli tal kehavigastusi,» teatas politsei esindaja.

Esmastel andmetel või naisel tekkida ajutine mälukaotus ravimite kõrvalmõju tõttu. Ilmnes, et enne kadumist oli ta võtnud valuvaigistit ja veel mingit ravimit.

Naine ei suutnud meenutada mitte midagi, mis temaga laupäeval ja pühapäeval juhtus.

Politsei sõnul võis naine end kogemata ise vigastada,  senistel andmetel ei ole juhtumiga midagi kuritegelikku seotud. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles