Elo Mõttus-Leppiku tütar läks Marbellasse kooli tervise pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Mõttus-Leppik koos perega
Elo Mõttus-Leppik koos perega Foto: Facebook

Kanal2 ekraanilt tuntud Elo Mõttus-Leppik kolis mõneks ajaks perega päikselisse Marbellasse, kirjutas möödunud sügisel ajakiri Kroonika. Reisimisel oli aga kindel põhjus.

39-aastane teleajakirjanik Elo Mõttus-Leppik kolis oma kohtuadvokaadist abikaasa Indrek Leppiku, aastase poja Martin-Indreku ja 8-aastase tütre Liisiga päikesepaistelisse Marbellasse septembri alguses. Põhjuseks kooliealise tütre tervis. 
Mõttuste tütar Liisi on Rocca al Mare koolis esimese klassi õpilane. Kui perele pakuti võimalust veeta õppeaasta esimene semester sama kooli Hispaania filiaalis Marbellas, võttis perekond selle hea meelega vastu. 

Värskes ajakirjas Pere ja Kodu räägib Elo, et tütart hakkasid kimbutama kurguvalud ja kuna naisele mõte kurgumandlite eemaldamisest oli vastuvõetamatu, pakkusid arstid välja alternatiivina, et laps peaks pikemalt päikese käes olema. «Nii see reisiplaan mu peas küpsema hakkas,» räägib Elo.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Pere ja Kodu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles