Maailma lihtsaim töö? Mainekas reisifirma otsib professionaalset laisklejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontoritöötaja.
Kontoritöötaja. Foto: Panther Media/Scanpix

Kas oled kunagi tööpostil magama jäänud? Kas sulle meeldib idee puhkusest? Kas sulle meeldib raha? Kui vastasid jaatavalt, siis loe edasi, kirjutab briti reisifirma TUI põhjamaade kontor, kes otsib enda meeskonda professionaalset laisklejat. 

Üks maailma suurimaid reisibüroosid TUI võtab tööle tähtajalise töölepinguga neli inimest, kelle tööülesandeks on mitte millegi tegemine. Oled ideaalne kandidaat, kui sinu tugevuste alla käib laisklemine ja unistamine. Kandideerima ei ole kindlasti oodatud sotsiaalsed ja inimestelembesed või need, kes armastavad tööd rügada. Kui sulle tekitab ebamugavust sõna «tähtaeg» ja «produktiivsus» ning sulle ei meeldi mõelda «väljapoole kasti», siis oled ideaalne kandidaat. Kui tundsid ennast ülaltoodud kirjelduses ära, siis on sul võimalus kandideerida kuni 14. jaanuarini. 

Tulevane «laiskleja» asub tööle Stockholmi südames, hubases üheksa-ruutmeetrises kontoris, kus sind ootavad sarnaste väärtustega inimesed. Hoone asub ühistranspordi peatusest käe-jala ulatuses, et võimalikult vähese vaevaga liigelda. Interjööri on mõjutanud Vahemere randadest, mis ootab «puhkajat». 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles