Lennufirma avaldas kõige vaadatumad filmid lennukis

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: image / Alamy/ VIda Press

Pilvede kohal triivides saad edukalt ära vaadata filmid, millest kõik räägivad, aga sul pole veel aega olnud vaadata. Qantase lennufirma avaldas filmid, mida 2017. aasta jooksul vaadati nende lennukites kõige rohkem.

Eelmise aasta vaadatuim lennukifilm oli 2017. aasta animatsioon «Boss beebi», vahendas Lonely Planet. Kui esikohafilmi kasutasid reisijad arvatavasti ka väiksemate lõbustamiseks, siis ülejäänud filmid esikümnes on pigem siiski täiskasvanutele mõeldud.

Nimekiri näeb välja selline:

«Boss beebi», «Logan», «Hidden Figures», «Kaunitar ja koletis», «Fantastilised elukad ja kust neid leida», «Lion», «La La Land», «Rannavalve», «Kong: Pealuu saar» ja «Põgenemise rütm».

Aasta jooksul vaadati Qantase lennukites filme tervelt 22 miljoni tunni jagu.

Eriti populaarsed olid loomulikult ka teleseriaalid, millest vaadatuim oli  üllatavalt mitte «Troonide mäng», vaid hoopis «Modernne perekond». «Troonide mäng» juhtis küll loomulikult draamasarjade edetabelit.

Kõige populaarsem dokumentaalsari oli «Planeet Maa II» ning kohe selle järel tuli ülekaalulisusest rääkiv sari «Miks me oleme paksud».

Qantas kogub vaatamiste infot anonüümselt ning ei vii vaataja nime ja vaadatavat programmi kokku. Jälgitakse vaid, mida vaadatakse ja kui kaua vaadatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles