Diddy on pakkumas H&M rassismireklaamis osalenud poisile miljoni dollari suurust lepingut

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulduste kohaselt on Diddy H&M rassistlikus reklaamis kaasa teinud poisile pakkumas miljoni dollari suurust lepingut.
Kuulduste kohaselt on Diddy H&M rassistlikus reklaamis kaasa teinud poisile pakkumas miljoni dollari suurust lepingut. Foto: BACKGRID/BACKGRID

Rootsi riidebrändi H&M rassistlikus reklaamis kaasa teinud mustanahaline lapsmodell võib saada muusikamogulilt Sean Combs ehk P. Diddylt miljoni dollari suuruse lepingu.

Diddy on valmis poisile maksma enda riietebrändi «Sean John» toodete reklaamimise eest miljonit dollarit. Seda vähemalt viimaste kuulujuttude kohaselt.

Kui väljaanne Metro püüdis Diddylt ning tema esindajatelt selles osas kommentaari saada, keelduti sellest. Aga see ei tähenda, et kuuldused tõele ei vastaks. 

Kui need aga peaks tõele vastama, siis on see poisile kõike juhtunut arvestades suurepäraseks tulemuseks.

Poisi rohelisele dressipluusele oli kirjutatud «Lahedaim ahv džunglis». Pärast seda kui H&M reklaam avaldati oli Diddy üks nendest mustanahalistest kuulsustest, kes selle avalikult hukka mõistis.  Diddy aga tuli välja enda reklaamlausega ja asendas H&Mi rassistliku lause millegi võimsama vastu.

Reklaami ilmumise järel teatas The Weeknd, et ta loobub H&M reklaamides osalemaks. Täna teatas enda partnerluse lõpetamisest ka valgenahaline räppar G-Eazy.

Ka räppar G-Eazy otsustas enda koostöö H&Miga lõpetada.
Ka räppar G-Eazy otsustas enda koostöö H&Miga lõpetada. Foto: Scanpix

«Ma olen viimaste kuudel jooksul olnud tõeliselt vaimustunud enda koostöö alustamisest H&Miga,» kirjutas räppar enda Instagramis. «Aga pärast selle häiriva pildi nägemist meie globaalne kampaania kiiresti haihtus ning praegusel hetkel olen otsustanud nendega igasuguse koostöö lõpetada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles