Kerli Kõiv põrutas tagasi Ameerikasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Instagram

Lauljanna Kerli Kõiv, kellele eelmisel aastal sai kirglikult kaasa elada Eesti Laul 2017 konkursil, kus oli võistlustules looga «Spirit Animal» kuid pidi napi kaotusega esikoha loovutama Laura ja Koidu esitatud loole «Veronale», on Eesti tolmu taas jalge alt pühkinud ning lennanud tagasi Ameerikasse.

Veel möödunud aasta suvel teatas Kerli ajakirjas Eesti Naine antud intervjuus, et plaanib mõneks ajaks kindlasti Eestisse jääda, loominguga- ja iseendaga tegeleda, harjuda Lõuna-Eesti metsade vaikusega ning anda kodumaal mõned kontserid. Neiul ei olnud Ameerikasse plaan nii pea tagasi minna. 
Nüüd on tuulesuunad aga 30-aastase lauljanna elus muutunud ja Kerli viimastest postitustest sotsiaalmeedia vahendusel võib aimata, et kodumaa õhk sai hingatud ja aeg oli taas küps, et sõita teisele poole maakera. 

 

Writing day in LA. Sending love to Moon Babies❤️

A post shared by Kerli (@kerlimusic) on

 

#la

A post shared by Kerli (@kerlimusic) on

 

First view of the year.

A post shared by Kerli (@kerlimusic) on

Elvast pärit lauljanna rahvusvaheline karjäär sai alguse aastal 2008, kui ilmus Kerli debüütplaat «Love is Dead», mis maandus ka uhkelt Billboard 200 edetabelis. Albumil olevat singlit «Walking on Air» kuulati plaadi ilmumisnädalal iTunes Store´is üle 500 000 korra, mis oli tol hetkel suurepärane tulemus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles