Räpase lahutuse üle elanud Mel B alustas uut elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B, Melanie Brown
Mel B, Melanie Brown Foto: Sammi/AdMedia/SIPA/Sammi/AdMedia/SIPA

Endisest tüdrukutepundist Spice Girls tuntud Melania Brown aka Mel B on pärast pikale veninud lahutusprotsessi eksabikaasast Stephen Belafontest valmis uuele elule otsa vaatama. 

Mel B ja Stephen Belafonte
Mel B ja Stephen Belafonte Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images

Mel B otsustas lahutuse sisse anda pärast seda, kui tema isa suri ja ta oma elu ümber hindas. 41-aastane Mel oli Stephen Belafontega abielus kümme aastat, kuid lahkuminekumõtted tekkisid tal juba mitu aastat tagasi, kirjutas väljaanne The Sun möödunud kevadel.

Stephen Belafonte, Lorraine Gilles ja Mel B 2011. aastal New Yorgis
Stephen Belafonte, Lorraine Gilles ja Mel B 2011. aastal New Yorgis Foto: Vida Press

Lahutuse põhjusteks olid väidetavad Stephen´i «üleaisa löömine» lapsehoidja Lorraine Gillesiga, perevägivald ning Mel B alkoholi ning kokaiinisõltuvus. Toksiline abielu sai ametliku punkti eelmise aasta lõpus ja Mel on valmis uue lehekülje elus avama. 

Naine jagab Instagramis helget pilti, mille juurde lisab Nina Simone´i ja Michael Bublé kuulsaks lauldud loo «Feelin´ Good» sõnad: «On uus koit, uus päev, uus elu ja ma tunnen end selles hästi!»

Postitusse on Melania lisanud märksõna Time´s Up (aeg on käes - ingl. k.), mis on 1. jaanuaril alguse saanud seksuaalse ahistamise vastase liikumise tunnus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles