Silicon Valley narko- ja seksiorgiate korraldaja on Eesti päritolu tuntud ärimees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Jurvetson ja Richard Branson
Steve Jurvetson ja Richard Branson Foto: Facebook

Bloombergi ajakirjanik Emily Chang kirjutas raamatu «Brotopia: Breaking Up the Boys’ Club of Silicon Valley», mille kohaselt toimuvad USA California kuulsas Räniorus (Silicon Valley) igal kuul räiged narko- ja seksiorgiad, mille üheks korraldajaks on Eesti päritolu tehnoguru Steve Jürvetson, vahendab Axios. 

Changi raamatust avaldas lõike väljaanne Vanity Fair ning nende kohaselt on infotehnoloogiaettevõtete töötajad šovinistid ja hedonistid, kes elavad kaksikelu.
Tundub, et kaksikelu on elanud ka miljardär Steve Jürvetson, kes teatas novembris Facebooki vahendusel, et lahkub omaenda kaasasutatud firmast Draper Fisher Jurvetson, et keskenduda isiklikele asjadele, kaasa arvatud legaalsele võitlusele tema vastu esitatud valesüüdistuste kohta.



Emily Changi kõmuline Silicon Valley-teemaline raamat «Brotopia: Breaking Up the Boys’ Club of Silicon Valley» ilmub raamaturiiulitele veebruaris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles