Chris Brown saab ahvi pärast karistada

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown oli vahepeal uurimise all ka enda endise tüdruksõbra Rihanna ründamise pärast.
Chris Brown oli vahepeal uurimise all ka enda endise tüdruksõbra Rihanna ründamise pärast. Foto: JONATHAN ALCORN/REUTERS

USA räppa Chris Brown võttis endale lemmikloomaks ahvi. Aga kuna ahv on siiski metsloom, siis oleks pidanud ta enne looma võtmist ka selle pidamiseks loa võtma. Kuna ta seda aga ei teinud, siis võivad teda ees oodata kriminaalkaristus.

Brown võttis kauuptsiini tõugu ahvi, kelle nimi on Fidži, juba eelmisel kuul. Selle järel postitas ta interneti pildi ahvist koos enda kolmeaastase tütre Royalityga. Inimestele see aga ei meeldinud, sest nad arvasid, et loom võib lapse olla ohtlik. Brown aga käskis kõikidel maha rahuneda.

Kapuutsiini ahvi.
Kapuutsiini ahvi. Foto: Fredy Builes/REUTERS

Politsei sõnul olid nii mitmedki inimesed seejärel teavitanud California metsaloomade osakonda, kes alustas seejärel juhtumi uurimist.

Uurimise järel selgus, et Brown ei olnud eksootilise looma pidamiseks luba, aga enne kui politsei sai orderi mehe maja läbiotsimiseks, andis räppar vabatahtlikult looma võimude hoole alla.

Võimude sõnul Browni ees oodata kuni kuuekuu pikkune vanglakaristus keelatud loomaliigi ilma loata omamise eest. Juhtum on arutamiseks edasi antud Los Angelese kohtusse.

Chrisi advokaat Mark Geragos kommenteeris teemat järgmisel: «Lahkudes enda kesklinnas asuvast kontorist kõnnin ma mööda inimestest, kes magavad tänaval, lähen ma kaitsma inimesi, keda süüdistatakse meditsiinilise marihuaana müümise. Nüüd kulutab linn maksumaksja raha selleks, et uurida ahviäri. See on minu jaoks tobeduse tipp.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles