Suri USA tuntud saatejuhi isa

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres Foto: Vida Press

USA jutusaatejuht Ellen DeGeneres jättis neljapäeval hüvasti enda isa Elliottiga, kes suri 92-aastaselt.

«Ta oli minu üle väga uhke, talle meeldis saade väga. Ta oli väga lahke mees. Väga aktsepteeriv inimene,» ütles Ellen saates enda isa kohta. «Tema kehas ei olnud grammigi õigustust. Ta oli väga humoorikas.»

Pisarate vastu võideles, kirjeldas Ellen oma pere tagasihoidlikku elustiili. «Me käisime perekonnaga vaid ühe korra puhkamas. Me tulime siiasamasse Warner Brothersi stuudiosse ja tegime siin tuuri. Enne kui ta suri oli mul võimalus temaga rääkida ja head aega öelda,» rääkis Ellen isa kohta.

Sellele vaatamata ei olnud nende omavaheline suhe aastaid hea.

59-aastane jutusaate juht kolis enda sureva isa vanadekodusse pärast seda, kui mees oli 2016. aastal kukkunud ja puusa murdnud. Ellen maksis hea meelega ligi 2000 dollari suurust renti, kus tema isa ja kasuema Virgina koos elasid.

Vanadekodu üürileandja Jon Hoffelt ütles väljaandele «Globe», et tema isa Elliott eitas igasugust suhete halvenemist tütre homoseksuaalsuse pärast ning tunnistas uhkusega, et vaatas igat tütre saadet. «Ta armastas seda tüdrukut,» tunnistas Hoffelt.

Aga enne seda kui Ellen kolis enda isa kallisse vanadekodusse, tunnistas üks teine naaber väljaandele «National Enquirer», et Ellen ei külastanud enda isa kunagi majas, kus mees elas enam kui 20 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles