Seksiekspert Epp Kärsin: meestel on vaja teha käsitööd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Kärsin
Epp Kärsin Foto: Facebook

Intiimmassaaži jumalanna Epp Kärsin on jaganud arvamust, et suhte vundament asub magamistoas. Kui aga naine ei saa orgasmi, mis on normaalne, soovitab koolitaja meestel appi võtta käed, vahendab Anne&Stiil. 

Armastuse kunsti koolitaja Epp Kärsin on lühikese aja jooksul avanud paljude eestlaste silmi, andes neile näpunäiteid ja teadmisi seksuaalsuse võlukunstist. «Sageli on pikaajalised suhted kaotanud oma sära, ollakse füüsiliselt üksteisest eemaldunud ega osata leida teed, kuidas taastada aktiivset suguelu. Lingamimassaaž annab võimaluse samm-sammult saada oma partneriga lähedasemaks ja sulanduda intiimsusesse, taastades suhte uuel ja paremal moel, nii nagu ei kunagi varem,» on Epp kirjutanud enda koolitusettevõtte kodulehel. Alati ei ole aga «süüdi» naise vähesed oskused mehe rahuldamisel. 

Psühhiaatriaprofessor Gail Saltzi sõnul on väga levinud, et naine ei saa seksi ajal orgasmi. Ka uuringud on tõestanud, et kui meestele piisab orgasmi saamiseks vahekorrast, siis naised vajavad erinevaid seksuaalseid tegevusi, et orgasmi kogeda.
Et voodielu elavneks ja ka naised õnnelikud oleksid, soovitab Epp meestel arendada enda oskusi. «On vaja teha käsitööd!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles