Politsei hinnangul puuduvad Dolores O'Riordani surmas kahtlased asjaolud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Cranberries, Dolores O'Riordan
The Cranberries, Dolores O'Riordan Foto: AFP / Scanpix

Politsei hinnangul puuduvad Dolores O'Riordani surmas kahtlased asjaolud, vahendab Menu. 

Politseiraport O'Riordani surma osas on valmis ning antakse üle surmajuhtumite ametlikule uurijale.
Iiri ansambli The Cranberries laulja, kes oli Londonis lühikesel salvestussessioonil suri esmaspäeval Londonis, olles kõigest 46-aastane. Naine suri Londoni Hiltoni hotellis.

O’Riordan, kes alustas laulmisega juba viieaastasena, ei varjanud, et teda kasutati lapsena seksuaalselt ära, tal oli vaimse tervise probleeme, depressioon ja bipolaarne häire ning ta üritas mitmel korral endalt elu võtta, teatab msn.com
 

2011. aastal tabas lauljannat löök, kuna siis suri ta isa Terence, kellesse ta oli kiindunud ja kes teda alati toetas.

O’Riordanit tabas veel üks saatuselöök  2014, kui ta 20 aasta pikkune abielu ansambli Duran Duran endise tuurimänedžeri Don Burtoniga purunes. Nende lahkuminek tuli ilmsiks pärast seda, kui lauljanna USAst Iirimaale lennul kaklusse sattus ja selle tõttu arreteeriti.
2013. aastal üritas Dolores O’ Riordan teha narkootikumide abil enesetappu, kuid ta sai aru, et ta lapsed vajavad teda. Lähedaste andmetel tahtis ta pärast bipolaarse häire diagnoosimist end mitmel korral tappa. 

Dolores O'Riordan oli kolme lapse ema, keda jäävad igatsema 20-aastane poeg Taylor, 16-aastane tütar Molly ja 12-aastane tütar Dakota. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles