Teismeline modell müüb oma süütust oksjonil (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismeline Nicole müüb oma süütust modelliagentuuri kaudu
Teismeline Nicole müüb oma süütust modelliagentuuri kaudu Foto: Kuvatõmmis internetist

  18-aastane Nicole müüb modelliagentuuri kaudu oma süütust veebioksjonil, vahendab The Sun

Tunnustatud modelliagentuur Elite Models pakub muuseas eraldi teenusena VIP kohtinguid modellidega. Ametlik veebisait pakub võluvaid eskorttüdrukuid rikastele meestele pidudele käevangu, saidile eraldi sisselogides ilmneb veelgi enam. VIP-pakkumiste lehel on enda fotod üles pannud ka süütu blond kaunitar Nicole.

Varaküps Nicole käis juba 16-aastaselt ühe endast vanema mehega kohtamas, kuid ei olnud nõus temaga magama. Mees lubas Nicole`iga pere luua, kuid neiu jättis kallima peagi hoopis maha. Tütarlaps sai juba tookord aru, milline väärtus võib olla tema süütusel ning otsustas selle 18-aastaseks saades kallilt maha müüa.

Teismeline modell teab, mis on süütuse hind
Teismeline modell teab, mis on süütuse hind Foto: Elite Models VIP/Kuvatõmmis interentist

Panused on kõrged. Elite Models`i Euroopa lehel on mehed pakkunud juba summasid, mis ulatuvad üle 890 000 naela. Tütarlaps soovib teenitud raha eest maksta oma Cambridge Ülikooli õppemaksu ning aidata oma vanematel maja ostuks raha koguda. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles