Kaire Vilgats otsib eksabikaasaga abi: lapsed on meil ju vaja koos üles kasvatada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats saates «Avameelselt»
Kaire Vilgats saates «Avameelselt» Foto: Kanal 2

Hiljuti 42. sünnipäeva tähistanud alati särav ja karismaatiline lauljanna Kaire Vilgats tunnistas mõned nädalad tagasi telesaates «Hommik Anuga», et tegeleb teadlikult iseendaga ja käib regulaarselt psühholoogi juures. 

Värskes ajakirjas Naisteleht räägib lauljanna, et psühholoogi poole on lauljanna pöördunud ka koos eksabikaasa Johannesega, et lahendada erimeelsused ühiste laste kasvatamises. «Lapsed on meil ju vaja koos ükles kasvatada,» lausub Kaire, kes on regulaarne psühholoogi külastaja. 
Vilgats, kes alustas möödunud sügisel sotsiaaltöö õpinguid Tallinna Ülikoolis rääkis saates «Hommik Anuga», kuidas psühholoogi juures käimine ei peaks olema tabuteema. 
«Ma ei häbene seda, sest tähtis on ikkagi toimida ja kui ma näen, et ma ise ei saa päriselt hakkama, siis miks mitte abi paluda, eriti tänapäeval, kui on nii palju professionaale, kes saaksid sind aidata,» rõhutas Vilgats saates.


Kaire Vilgats ja tema muusikaprodutsendist ekskaasa Johannes Lõhmus lahutasid 13 aastat kestnud abielu 2015. aastal. Kooselust on sündinud pojad Alfred Aleksander ja Mihkel Mattias ning tütar Karin Kerti. 

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Naistelehest. 



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles