Nalja nabani! Politsei jagab näiteid, milline üks dokumendifoto välja nägema ei peaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja Piirivalveamet / näide dokumendifotost
Politsei- ja Piirivalveamet / näide dokumendifotost Foto: Facebook

«Meile saadetakse tihti fotosid, mis ei sobi dokumendifotoks. Lavastasime mõned neist uuesti ning jagame neid ka teiega,» kirjutab politsei- ja piirivalveamet enda Facebooki leheküljel. 

«Kas sina tead, milline on üks korralik dokumendifoto? Kas seda saab pildistada pühade ajal nii, et jõulukuusk jääb taustale või on kohustuslik taustaelement hoopis kamin? Kuidas oleks saata dokumendifoto, mis on tehtud peegli ees või panna endast kõige kenam pilt mobiilile taustapildiks, teha sellest pilti ning loota seda näha oma dokumendil?

Meile saadetakse tihti fotosid, mis ei sobi dokumendifotoks. Lavastasime mõned neist uuesti ning jagame neid ka teiega. Leia nende 13 foto seast see üks, mis sobib dokumendile ning kirjuta selle foto number siia postituse alla kommentaarina,» jagab PPA üleskutset sotsiaalmeedias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles