Vaata, kuidas noor sakslane lendava vanniga poes käis (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lendav vann.
Lendav vann. Foto: Vidmid

Ei ole üllatus, et parimad insenerid ja lejutajad on sakslased. Peale usaldusväärsete autode ja muu tehnoloogia on nüüdseks maha saadud ka millegagi, mis pärineb justkui mõnest muinasjutust. Tegu ei ole siiski lendava vaibaga, kuid ega sellest palju puudu ei jää. Nimelt, sakslased on ehitanud lendava vanni.

YouTube'i kanalit The Real Life Guysi taga peituvad 20-aastased kaksikud, kes lõpetasid üle-eelmisel aastal kooli ja tahavad nüüd realiseerida enda kõige hullemaid ja põnevamaid ideid ning lapsepõlve unistusi.

«Siit, meie kanalilt, leiate te kõige põnevamaid «tee ise» projekte, alates isetehtud allveelaevast kuni meie rakett-vannini välja. Me loodame, et me suudame teid inspireerida tegema midagi suurepärast ka ise.»

Kaksikud avaldasid 25. detsembril video sellest, kuidas lendavat vanni ehitatakse. Videolt on näha, kuidas vann disainitakse, kokku pannakse ja sellega esimesi testilende tehakse. 

Mida mehed täpselt teevad ja kuidas kogu protsess välja nägi, saab näha alljärgnevalt videolt. Video on saksa keeles.

Kui detsembris oli tegu alles esimeste katsetustega, siis nüüdseks on valmis ehitatud täielikult funktsioneeriv vann, mis toimub tavaliselt trooni-tehnoloogial. Alljärgnevad videos demonstreeritakse, kui lihtne on lendava vanniga igapäevased toiminguid teha, nagu näiteks poes käimine.

Mis arvad? Kas julgeksid ka ise millegi sellisega lennata?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles