Mark Wahlberg võib steroidide kasutamise eest vangi minna

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas see keha on steroidide abil üles pumbatud?
Kas see keha on steroidide abil üles pumbatud? Foto: SCANPIX

Praegu vanglakaristust kandev Miamist pärit steroididega hangeldaja Richard Rodriguez sõnas, et näitlejad Mark Wahlberg ja Josh Duhamel olid tema kõige tuntumad kliendid. Aga kui Whalberg muutus liialt nõudlikus, otsustas Rodriguez temaga suhted lõpetada.

«Meie suhe toimis mõnda aega hästi, aga siis ma otsustasin paremini valida, kellega ma soovin koos töötada,» sõnas Rodriguez Wahlbergi kohta, kes vajas steroide, et end mõne filmirolli jaoks kiiresti vormi ajada. «Mul oli võimalik olla valiv.»

«Kuulsustega tegeledes pead sa kahjuks olema väga vastutulelik ning kuigi Wahlberg on väga tore inimene, hakkas ta ühel hetkel muutuma väga nõudlikuks,» rääkis Rodriguez. «Kui ma viimaks nägin, mis inimene ta on, otsustasin ma temaga koostöö lõpetada.»

Josh Duhamel, kes on eestlastele tuntud sarjast «Las Vegas».
Josh Duhamel, kes on eestlastele tuntud sarjast «Las Vegas». Foto: imdb.com

Narkovastane Agentuur vahistas Rodriguezi pärast seda, kui nad olid aasta aega uurinud tema firmat Wellness Fitness Nutrition, millele korraldati reid eelmise aasta veebruaris.

Rodriguez töötab nüüd enda nime puhastamise suunas: «Ma püüan vaid enda nime puhtaks pesta ning ma tahan inimestele teada anda, et maailmas on veel terve hulk inimesi, kes on minu firmaga seotud, kuid kellestki keegi midagi tea.»

USA seaduste kohaselt ei tohi steroide omada, hangeldada ja toota. Tarbimise eest on maksimaalne trahv 5000 dollarit ja kuni kolme aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles