Kuulsa naislaulja jälitaja lubas tappa terve ta perekonna

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Kuigi aeg on edasi läinud, siis pole jälitajate kultuur kuhugi kadunud. Järgmine jälitaja ohvriks langenud on poppikoon Taylor Swift, kes ei pidanud vaid enda heaolu pärast muretsema, vaid terve perekonna oma.

Taylor Swifti väidetavat jälitajat ootavad ees uued süüdistused, kui prokurör avastas uued õõvastavad e-kirjad, milles mees lubas tappa terve Swiftide perekonna.

USA laulja jälitaja Frank Andrew Hoover saatis uued e-kirjad Taylori isale Scottile ajavahemikul mai 2015 kuni oktoober 2016. 122 leheküljeliselt ametlikul süüdistusel oli ühte e-kirja väidetavalt kirjutatud: «Otsustasime kõikide Swiftide elu ühe päevaga lõpetada, sest ma ei suuda enam taluda seda viiruse sitta, mida sinu tütar levitab.»

Frank Andrew Hoover
Frank Andrew Hoover Foto: Travis County Sheriff Department

Teises oli kirjas: «Kuri saatanate perekond: Scott, Austin, Taylor, Andrew. Siiralt lõpp, päris Jumala poeg» ning järgmisel «See artikkel ei ole nali ning sellepärast põletab Jumal nad minu eest põrmu.»

Ühel oli lihtsalt kirjas: «Keri põrgu, Swift» ja teisel «Naudi ajuaneurüsmi ja sure.»

Hoover arreteeriti viimasel korral, kuna rikkus lähenemiskeeldu, kui jälitas Taylorit, kui viimane oli 2016. aastal Texases.

Uued süüdistused on jälitamise ja lähenemiskeelu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles