Katrin Lust: olen valmis ärimehe käest vabandust paluma, kui naised valetasid (3)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telesaatejuht Katrin Lust möönab Elu24-le antud intervjuus, et on valmis ärimees I. J. Zandilt vabandust paluma, kui tema saates osalenud naised, nende seas endine miss Madli Vilsar, valetasid. 

«Olen intervjuu teinud heas usus ja uskunud kaamera ees värisevaid naisi,» tunnistab Katrin Lust, kes paljastas oma autorisaates ärimees Zandiga seotud väidetava kupeldamisskeemi. Ärimees Zand väitis Elu24-le antud videointervjuus, et naised valetavad ning Lust tegi endale kasuliku teleloo, jättes ühe poole seisukohad avaldamata. 

Katrin Lust kinnitab, et andis Zandile korduvalt võimaluse oma seisukohad esitada, kuid mees loobus võimalusest. Saatejuhi sõnul võis selle taktika eesmärgiks olla loo eetrisse mineku takistamine. 

Nüüd tunnistab Lust, et kui tema allikad on tõepoolest teleekraanil valetanud ning rääkinud Zandist lugusid, mis ei vasta tõele, siis on saatejuht valmis Zandilt vabandust paluma. «Minu jaoks ei ole andekspalumine probleem,» lubab Lust. 

Samuti on saatejuht valmis ärimehega silmast silma kohtuma. «Ta ju rääkis pressikonverentsist. Teeme selle koos, härra Iraz Zand,» pöördub Lust väljakutsega mehe poole. «Räägime Elu24 kaamera ja eesti rahva ees sotid selgeks,» pakub saatejuht ärimehele välja. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles