Eesti juutuuber vallutab räpimaailma (1)

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued kuumad poisid räpimaailmas: Antonio ja Kaspar ehk Mick Moon ja KKPalmy
Uued kuumad poisid räpimaailmas: Antonio ja Kaspar ehk Mick Moon ja KKPalmy Foto: Martin Lauri

19-aastane juutuuber Kaspar Kolk ehk KKPalmy ja modellisaatest tuntud Antonio Sebastian Kass ehk Mick Moon moodustavad ambitsioonika räpiduo, mis ei sea endale mingeid piire. 

Kuigi nimi Kaspar Kolk seostub noortel eelkõige Youtube`i videoblogidega, on kutt oma sõnul muusikat teinud juba 13-aastasest peale. Ammu enne kui Kaspar videoid tegema hakkas, salvestas ta sõbraga oma esimese neljaloolise EP. Varasemalt Kapa nime all räppinud Kaspar leidis hiljuti omale uue muusikust sõbra: noore räppari ja produtsendi Mick Mooni.

Mick Moon on meile Modellisaatest tuntud Antonio, kellega koos on Kaspar viimase nelja kuu jooksul salvestanud terve albumitäie uut- ja vanakooli miksivat räpisegust popilikku hiphoppi. Poisid teevad pea kõik ise, ka produktsiooni ja videote montaaži. Muidugi aitavad neile kaasa ka mitmed kunstnikest sõbrad.

Kaspar Kolk artistinimega KKPalmy
Kaspar Kolk artistinimega KKPalmy Foto: Martin Lauri

Elu24 uuris Kasparilt ehk KKPalmy`lt endalt, kuidas Youtube`i räpistaar nii kaugele on jõudnud.

Räägi, miks ikkagi Youtube? 

Reisivideote tegemisest sai tore hobi, mis ei jäänud ka teistele märkamatuks. Olen vloggimist ja videote tegemist alati hobina võtnud ning seda pigem enda jaoks teinud. Aga kuna Youtube on väga hea vahend, millega kuulajateni jõuda, siis olen otsustanud järjest rohkem ka enda muusikat seal kajastada.

KKPalmy on su uus artistinimi, kas Kapa on minevik?

Kui eesti keeles tuleb jälle tuju räppida, siis on endiselt Kapa.

Kuidas te Mick Moon`iga kohtusite?

Universum viis meid kokku! (naerab)

Kes on su eeskujud? 

Neid on palju. Mu sõbrad inspireerivad mind. Kõik, kes teevad midagi südame ja hingega.

Nimeta ikkagi mõni hiphopi suurnimi, kellele vaatad alt üles.

Välismaal on neid nimesid palju. Näiteks: Kendrick Lamar, Khalid, The Weeknd, NF, 6lack, Bad Bunny.

Kaspar Kolk ehk KKPalmy
Kaspar Kolk ehk KKPalmy Foto: Martin Lauri

Kuidas sa end vormis hoiad? Vaevalt, et vaid rulasõiduga...

Rula ma ei sõida, aga olen terve elu ka sportlane olnud. Pea kümme aastat tegelesin võistlustantsuga, paar aastat hiphoptantsu ja neli aastat judot. Viimased kaks aastat olen jõusaalis treeninud. Treenin seal suht iga päev või vähemalt üle päeva.

Kuhu te täpsemalt oma uue loominguga sihite?

USA, UK, Kanada, Austraalia, aga kindlasti ka Euroopa ja miks mitte ka Venemaa ning isegi Aasia. Piire pole me endale küll seadnud ega pole ka kunagi plaanis seada.

KKPalmy uue video setil
KKPalmy uue video setil Foto: Martin Lauri

Kutid filmisid hiljuti oma uuele singlile «Palm Trees on the Moon» stiilse video underground ööklubis 9/11. Video operaatoriteks on Holden Laine ja Martin Lauri. Muusikavideos vilksatavad võluvad noored modellid on: Sinencia Jasmine Kass, Greta Korju ja Enni Britta Esna  

KKPalmy x Mick Mooni uut videot vaata SIIT: 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles