«Trainspottingu» staar lahutab 22 aastat kestnud abielu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewan McGregor
Ewan McGregor Foto: Torii/Loud & Clear/Stella Pictures/Scanpix

Šoti näitleja Ewan McGregor on otsustanud lõpetada enda 22 aastat kestnud abielu pärast seda kui ta tuli avalikuks enda kuue kallima Mary Elizabeth Winsteadiga.

Ka «Tähesõdade» eelfilmides kaasa teinud Šoti näitleja andis lahutuse sisse pärast petmisskandaali avalikuks tulekut. McGregor pettis väidetavalt enda naist Eve Mavrakist oma 33-aastase ameeriklannast kaasstaariga sarjast «Fargo».

Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

46-aastane McGregor andis lahutuse sisse Los Angeleses, nõudes lahutuse ajal ka kolme lapse kaashooldeõigust.

Kuigi Ewan McGregor märkis lahutuse põhjuseks lepitamatud erimeelsused, siis võis eeldada, et lahutuse taga on ka veel midagi muud, sest näitleja osales selle aasta Kuldgloobuste galala just enda ekraanikaaslasest kallimaga.

Mavrakis palus kohtunikult laste täielikku hooldusõigust, jättes McGregorile õiguse neid külastamas käia. Šoti näitleja ütles kohtunikule, et ta on nõus maksma naisele abikaasa toetust.

Ewani ja Eva lahkumineku ajaks märgiti 28 mai 2017. Tegu on sama kuuga, mil Winsted läks lahku enda abikaasast Riley Sternist.

Murtud südamega Mavrakis kommenteeris lahkuminekut, kui üks Instagrami kasutaja kirjutas talle: «Ma ei suuda uskuda, et Ewan lõpetas sinuga suhte selle odava hoora tõttu! Sa oled nii palju parem kui tema (Ewan)!!!! Võta temalt ära iga viimne kui sent!!!!»

Mavrakis vastas selle peale lühidalt: «Mida ma ikka teha saan?»

Ewan McGregor Kuldset Gloobust vastu võtmas
Ewan McGregor Kuldset Gloobust vastu võtmas Foto: AP / Scanpix

Rahvas aimas, et Ewani ja Mary Elizabethi vahel on midagi toimumas, kui mees tänas Kuldgloobuse kõne ajal nii enda naist kui oma uut tüdruksõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles