Eesti juutuuberitel on tekkinud suur maksuvõlg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik Foto: Marek Metslaid, Patrik Tamm

Eesti youtubereid esindaval ettevõttel Creatly OÜ on tekkinud umbes 17 000 euro suurune maksuvõlg, mida firma plaanib tagasi maksta graafiku alusel, vahendab Geenius. 

Creatly loovjuht ja Eesti nimekam juutuuber Martti Hallik koos lauljanna ja elukaaslase Liina Ariadne Pedanikuga. 
Creatly loovjuht ja Eesti nimekam juutuuber Martti Hallik koos lauljanna ja elukaaslase Liina Ariadne Pedanikuga. Foto: Marek Metslaid, Patrik Tamm

Krediidiandmed näitavad, et 17. jaanuari seisuga on maksuvõla suuruseks 16 967 eurot, ettevõttel on ka intressivõlg suuruses 112 eurot.

Creatly juht Brait Pilvik sõnas Geeniusele, et 2017. aasta oli firma jaoks suur kasvuaasta, mahte suurendati ettevõttes keskmiselt neli korda. «Et tagada samaväärne kasv ka 2018. aastal, otsustasime viimases kvartalis ette võtta suurema investeeringu, mille tõttu ka ajatasime aasta viimaste kuude maksukohustuse,» lausus ta.

Uurides, mida investeering endast kujutab, sõnas Pilvik, järjest rohkem investeeritakse võimekusse toota koostöös noorte sisuloojatega atraktiivset videomeediat. «See eeldab investeeringuid meeskonda, ruumidesse ja tehnikasse,» lausus ta.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles