Luksus käe peal ehk palju maksab Taavi Rõivase uus stiilne ajanäitaja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Elu24 lugeja terav silm tabas endise peaministri ja riigikoguliikme Taavi Rõivase käe pealt stiilse ajanäitaja, mille eest peab välja käima kopsaka rahasumma. 

Detsembri lõpus väisas Rõivas oma tütre Miina Rihannaga filmi «This is Home» esilinastust. Poliitiku konservatiivsele riietusele andis aktsenti käe peal olev stiilne ajanäitaja. 

Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Lugeja foto

Kui veel vahetult pärast seksiskandaali kandis Taavi Rõivas talle aastaid truult tiksunud Eesti üliõpilasfrima Wooch! toodetud nimelise sihverplaadiga puukella, siis nüüd on ta Estonia 1918 brändi poolt käsitsi valmistatud käekella Tasuja värske omanik. Tegemist on kelladisainerite Tõnis Leissoo ja Jürgen Aleksejevi loominguga. Estonia 1918 brändi hittoode Wõitleja, mis on valminud Eesti Vabariigi 100. aastapäeva projekti raames maksab ettetellimisega 1500 eurot. 

Taavi Rõivas koos abikaasa Luisa Rõivasega vahetult pärast seksiskandaali (vasakul) ja paar kuud hiljem riigikogu saalis.
Taavi Rõivas koos abikaasa Luisa Rõivasega vahetult pärast seksiskandaali (vasakul) ja paar kuud hiljem riigikogu saalis. Foto: Postimees
Suurendus pildilt.
Suurendus pildilt. Foto: Postimees
Suurendus pildilt.
Suurendus pildilt. Foto: Postimees



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles