Koer jõudis «häälega» 1500 kilomeetri kaugusele, sest tema omanikud läksid ilma temata reisile

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Südika austraalia terjeri Rusty perekond läks reisile ja jättis koerakese koju. Koer aga sellega ei leppinud ning hüppas rekka peale, mis viis ta 1500 kilomeetri kaugusele.

Koera omanikeks on Austraalias Goondiwindis elav perekond Scudamore, kes läksid 400 kilomeetri kaugusele Caloundrasse reisile, vahendas Travel and Leisure. Koer Rusty hüppas aga veoautole, mis sõitis Lõuna-Austraaliasse, viies koera  perekonnast hoopis 1930 kilomeetri kaugusele.

Seega tegemist pole ikka filmiga Kodu poole-Uskumatu lugu aset leidnud imelooga sarnaneva juhtumiga. Rusty läks ilmselgelt perekonnast kaugelt mööda või suure tõenäosusega ei tegi lihtsalt oma tavalisi koerustükke.

Õnnekombel avastas rekkajuht koerakese oma autost ning viis ta tagasi koju. Rustyl oli nimelt kaelas nimesilt, kus oli peal ka omanike telefoninumber.

Perekonna sõnul pole see esimene kord, kui Rusty perekonna äraolekul võõrasse autosse hüppab ja minema sõidab.

«Eelmisel korral kui me ära olime, hääletas ta Chinchillasse. Seekord on ta lati tõeliselt kõrgele ajanud, jõudes suisa Lõuna-Austraaliasse välja,» sõnas koer omanik Linda Scudamore.

Perekonna sõnul võtavad nad Rusty oma järgmisele reisile kaasa. See oli arvatavasti koera eesmärk algusest peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles