Legendaarsel USA lauljal diagnoositi Parkinsoni tõbi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neil Diamondi lauljakarjäär kestis üle viiekümne aasta.
Neil Diamondi lauljakarjäär kestis üle viiekümne aasta. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Legendaarsel USA lauljal Neil Diamondil diagnoositi Parkinsoni tõbi. Uudis oli laulja ja fännide jaoks topelt laastav, sest pärast diagnoosi saamist, läks mees laulmisest pensionile.

«Ma pean suure kahjutunde ja kurbusega teatama, et ma lõpetan tuuritamise. Ma olen niivõrd õnnelik, et ma olen saanud viimase 50-aasta jooksul tuua enda muusika niivõrd paljudele inimestele,» sõnas Diamond. «Suured vabandused kõikide ees, kes ostsid piletid, ja plaanisid kontserditele tulla.»

Neil Diamond pidi veebruaris esinema Austraalias ja Uus-Meremaal.

«Ma kavatsen kirjutamise, muusika salvestamise ja muude projektidega veel pikka aega aktiivne olla,» kinnitas ta fännidele.

Neil Diamond tähistab 24. jaanuaril enda 77. sünnipäev. Neli päeva hiljem antakse talle üle elutööpreemia «The Recording Academy» poolt.

Neil Diamondi vaieldamatult kõige tuntum laul on «Sweet Caroline», mis on talle olnud kui visiitkaardiks terve tema soolokarjääri jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles