Selgus naine, kes oli Kimi ja Kanye'i kolmanda lapse asendusema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Kim Kardashian
Kanye West ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kaua hoitud saladus sai nüüd avalikuks, kui teatati naise nimi, kes tõi asendusema rollis ilmale Kim Kardashiani ja Kanye Westi kolmanda lapse, pisitütre Chicago.

Naise nimi on La'Reina Haynes. Ta on 27-aastane koduperenaine San Diegost. La'Reina on abielus sõduriga ja on kahe poja ema. Ta oli asendusema ka 2014. aastal.

La'Reina Haynes aastal 2016.
La'Reina Haynes aastal 2016. Foto: facebook

Haynesi tuttava sõnul ei teinud naine seda kunagi raha pärast. Talle maksti lapse kandmise eest 75 000 dollarit. 

Haynes töötab agentuuris, kes vahendab paaridele asendusema teenuseid. Firma üks juhte, Julia Alkire soovitas Haynesi kuulsale duole, kuna naine oli 2014. aastal asendusemana edukas olnud. 

Haynes kirjeldab, kuidas temaga võttis salapärane paar ühendust. Tal ei olnud alguses õrna aimugi, kellega on tegu, aga hiljem, kui selgus, kes paar on, ei küsinud naine raha juurde, kuigi teadis, et paar suudab seda tasuda. 

La'Reina Haynes
La'Reina Haynes Foto: TMZ/Coleman-Rayner

Haynes tahtis asendusemana ühte peresse lihtsalt rõõmu juurde tuua. Haynesi ema sõnas, et sünnituse ajal läks kõik hästi, ja La'Reina puhkab kodus, Los Angeleses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles