Pearu Paulus meenutab tragikoomilist lugu: esinemine pulmas jäi ära, sest peig pandi vahepeal vangi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pearu Paulus
Pearu Paulus Foto: ETV

Legendaarse bändi 2 Quick Starti laulja Pearu Paulus meenutab bändi tegutsemisaaja üht värvikamat juhtumit. 

25 aastat lavalaudadel esinenud Pearul on palju põnevaid lugusid rääkida. Üks kurioosem lugu on seotud ärajäänud kontserdiga: 

«Nimelt oli bändil kokku lepitud esinemine pulmas, kuid mõni päev enne pidu helistati ja teatati, et pulm jääb ära. «Peig pandi vahepeal vangi,» meenutab Paulus tragikoomilist lugu värske Naistelehe kaante vahel. 

 2 Quick Starti läbimurdehitiks oli 1993. aasta kevadel ilmunud tantsuversioon menulaulust «Naerata». Aasta hiljem toimus bändi esimene kontsert klubis Piraat, mis oli puupüsti rahvast täis, ning ilmus ka esimene kassett, mis sisaldas ohtralt hitte («Naerata», «Neiu mustas kleidis», «Ma varjuna kannul sul käin»). Tänaseks on ilmunud bändilt  lisaks veel viis edukat albumit.
 

Pearu Pauluse sõnul on bändi 25-aastase tegutsemisaja jooksul olnud väga palju eredaid hetki ja meeldejäävaid kontserte. Homme, 25. jaanuaril toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal antakse Eesti tantsumuusika lipulaevale 2 Quick Startile auhind Panus Eesti Muusikasse. Bändi asutajateks on Pearu Paulus, Alari Kotkas ja Ilmar Laisaar. 

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Naistelehest. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles