Metal'i ikoon U.D.O. rokib taas Eestis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udo Dirkschneider ja U.D.O.
Udo Dirkschneider ja U.D.O. Foto: http://www.bem.ee/files/UDO

Tallinna klubis Rock Café annab 28. septembril taaskord kontserdi heavy-metal'i legend Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O.

Viimasel Eesti visiidil täismajale esinenud U.D.O. saabub sedakorda reklaamima oma uut kohe ilmuvat albumit "Rev-Raptor".

1987. aastast alates heavy-metal'i fänne hullutava U.D.O. põhinina, miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metal'i ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metal'imaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd U.D.O.

Neil, kes ütlevad, et U.D.O. näol on tegemist vanade ja väsinud rokipeerudega, võiks niisama hästi keele suust ära lõigata, sest tegemist on sulaselge valega. 12 stuudioalbumit üllitanud U.D.O. on praegu rohkem pauer'it täis kui kunagi varem ja selle käegakatsutavaks tõestuseks on nende viimatised kauamängivad ja energiast pakatavad kontserdid.

20. mail näeb ilmavalgust U.D.O. järjekorras kolmeteistkümnes kauamängiv "Rev-Raptor".

Stiilinäidet U.D.O. muusikast näeb SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles