Arop: tunne on selle suure emalaeva ees seista nagu tulnukal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhindade gala suursugune lava
Eesti Muusikaauhindade gala suursugune lava Foto: Kristo Kotkas

Juba täna õhtul toimub Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, millega tähistatakse ka Muusikaauhindade 20. juubelit.

Saku Suurhalli on Eesti Muusikaahindade galaks püstitatud grandioosne lava 

«Saku Suurhalli lava jättis mulle tõsiselt võimsa mulje! Nagu vaataks mõne USA superstaari lava,“ kommenteeris Arop. „Valgus ja heli on metsikult lahe ja tunne on selle suure emalaeva ees seista nagu tulnukal.»

Ka Liis Lemsalu on vaimustuses:«Sellest saab raudselt suurim gala, mis üldse kunagi Eestis on olnud, seda on tunda mitmeosalisest lavast ja kogu Saku Suurhalli olustikust. Omakorda lisab see vastutust ja mônusat pinget. Lisaks veel kolme nominatsioini ärevus.»

Arop astub lavale homme koos Genka, Reketi, Beebilõusta ja 5miinusega.

Eesti Muusikaauhindade gala võimsad tehnilised lahendused
Eesti Muusikaauhindade gala võimsad tehnilised lahendused Foto: Kristo Kotkas

«Homne show tuleb kindlasti võimas, sest kokku on kutsutud väga palju erinevaid esinejaid ning alati kaasneb selliste galadega mõnus ärevus nii esinejate kui publiku poolt. Meie igatahes ootame juba väga, et laval esineda!» ütles Sandra Vabarna.

Ühtekokku astub homme õhtul lavale üle 20 artisti: 2 QUICK START, TRAD.ATTACK!, LIIS LEMSALU, MILJARDID,  NOËP, NEXUS, OTT LEPLAND, TANEL PADAR, GENKA, AROP, REKET, BEEBILÕUST, 5MIINUST, JÜRI POOTSMANN, LEXSOUL DANCEMACHINE, LEPATRIINU, PÚR MÚDD, CAATER, JAAGUP KREEM & TAAVI LANGI, RAINER ILD, PEDIGREE. Üllatusi jagub veelgi!

Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar.

Saku Suurhallis algab kolmetunnine nonstop-programm kl 19.30. Otseülekande algus Kanal 2 kl 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles