Kanal 2 OTSESAADE: Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 25. jaanuaril, toimub Saku Suurhallis aasta üks oodatum muusikasündmus - Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, mille otseülekande toob teieni Kanal 2. 
 

Tänavune Eesti Muusikaauhinnad gala tähistab oma 20. juubelit ning on suurem kui kunagi varem -  Saku Suurhalli on püstitatatud kolm erinevat lava, show üllatab silmapaistvate tehniliste lahendustega ning spetsiaalselt selleks õhtuks loodud erinumbritega esineb paarkümmend populaarset artisti nii popi, rocki kui folgi valdkonnast, nende seas ka läbi aegade legendaarseimad muusikud.

Eesti Muusikaauhindade galal kuulutatakse välja aasta parimad muusikud, kelle valis välja 140-liikmeline muusikaasjatundjatest koosnev žürii. Eesti ihaldatuimale muusikaauhinnale kandideeris 170 möödunud aastal ilmunud albumit ja parimad laulud ning muusikavideod.

Galal tunnustatakse taas ka ühte artisti auhinnaga Panus Eesti Muusikasse. Selle auhinna saaja selgub Eesti Muusikaauhinnad üritust korraldava Eesti Fonogrammitootjate Ühingu liikmete otsusega.
 

 lavale üle 20 artisti: 2 QUICK START, TRAD.ATTACK!, LIIS LEMSALU, MILJARDID,  NOËP, NEXUS, OTT LEPLAND, TANEL PADAR, GENKA, AROP, REKET, BEEBILÕUST, 5MIINUST, JÜRI POOTSMANN, LEXSOUL DANCEMACHINE, LEPATRIINU, PÚR MÚDD, CAATER, JAAGUP KREEM & TAAVI LANGI, RAINER ILD, PEDIGREE. Üllatusi jagub veelgi!

Saku Suurhallis algab kolmetunnine nonstop-programm kl 19.30. Otseülekande algus Kanal 2 kl 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles