Kuninganna Elizabeth, oled see sina? Noor meigikunstnik kehastab end megastaarideks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kollaaž / Facebook

Suurbritanniast pärit noor meigikunstnik, kes kannab artistinime Alexis Stone, suudab end vaid meigikunsti abil muuta erinevateks kuulsusteks.

Tegemist on noormehega, kelle Facebooki ja Instagrammi kontosid kaunistavad äraütlemata sarnased megastaaride jäljendused. Lisaks on noormehel ka aktiivne Youtube konto, kus on võimalik tema transformatsioonide protsesse jälgida. 

Lisaks kuulsustele kehastub noor meigikunstnik ka kõikvõimalikeks olenditeks, sealjuures on tema kujutlusvõime ütlemata piiritu. Võib aga öelda, et annet on tal palju, sest sellele viitab ka tähelepanu staaridelt, keda ta jäljendab. Üks hiljutisemaid tähelepanuavaldusi tuli Kim Kardashiani meigikunstnikult, kelleks Alexis Stone end samuti kehastas. 

Nüüdseks on tema tööde hulgas juba tohutult erinevaid staare, näiteks võib tema kontodelt leida ka mitmeid kuulsaid juutuubereid kui ka megastaare nagu näiteks Britney Spears, Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio, Cher ning paljud teised.

Rohkem Alexis Stone'i transformatsioone on võimalik vaadata tema Facebookist või Instagrami kontolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles