AirBalticu lennusaatja lugu: kapten võttis nutva tüdruku oma tiiva alla

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: AIRBALTIC :TALLINN, EESTI, 09JUN09.
Reisisaatjad ja reisijad Airbalticu Tallinn-Riia lennul.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: AIRBALTIC :TALLINN, EESTI, 09JUN09. Reisisaatjad ja reisijad Airbalticu Tallinn-Riia lennul. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lennukite salongipersonal teenindab reisijaid õhus iga päev, mistõttu puutuvad nad kokku nii kummaliste kui ka naljakate olukordadega. Sel nädalal avaldab Postimees airBalticu töötaja loo.

AirBalticu lennusaatja kirjutab:

Tegemist oli varahommikuse lennuga ja enne õhkutõusmist märkasin silmanurgast midagi, mida ei juhtu just tihti – noor tüdruk nuttis lohutamatult. Lähenesin tüdrukule rahulikult ja küsisin, mis on juhtunud. 

Tüdruk oli pärit Norrast ja vastas inglise keeles, et kardab kohutavalt lendamist. Proovisin teda maha rahustada, öeldes, et kõik on hästi ja midagi ei juhtu. Samal ajal mõtlesin välja plaani, kuidas tal tuju paremaks muuta.

Minu õnneks oli selle lennu kapten samuti norrakas, mistõttu kutsusin tüdruku enne lendu endaga kokpitti kaasa. Tüdruk sai oma kaasmaalasest kapteniga veidi juttu puhuda ning muutus kohe rõõmsamaks.

Kui lennuk hakkas liikuma, luges piloot ette lennu teadaande, kuid tegi seda lisaks inglise keelele tüdruku heaks ka norra keeles. Sellega soovis piloot kindel olla, et tüdruk saab kõigest aru ega pea kartma. Pärast teadaannet täitus terve kabiin rõõmsa naeruga ning kõik reisijad hakkasid tüdruku heaks plaksutama, et ta tunneks end paremini.

Pärast seda olid kõik tema pisarad pühitud ning kui lend läbi oli ja tüdruk lennukist lahkus, tuli ta airBalticu salongipersonali eraldi tänama. Ta ütles, et see oli tema elu parim lend ja ta ei karda enam lendamist.


Järgmine lugu ilmub järgmisel laupäeval ning siis räägivad oma naljakatest juhtumitest Nordica töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles