Eurovisiooni ennustusvõistluse võitjad on selgunud! Neid ootab luksuslik Thai Rose Spa pakett

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thai Rose Spa Tallinna vanalinnas
Thai Rose Spa Tallinna vanalinnas Foto: Thai Rose Spa

Elu24 palus oma lugejatel ennustada, kes võidab Eurovisiooni lauluvõistluse 2011!

Õigesti vastanute vahel lubasime loosida välja eksklusiivse spa paketi tõelises idamaises oaasis Tallinna kesklinnas - THAI ROSE SPA.

Loosi läksid:

Traditsiooniline Thai õlimassaaž

Sametine Siam - Thai selja-, käte-, pea- ja õlavöötmemassaaž

Kerged jalad - lõõgastav jalamassaaž

Varem Tallinna kesklinnas Stockmanni lähistel asunud Thai Rose SPA kolis mõnda aega tagasi uutesse, luksuslikult sisustatud ruumidesse aadressiga Aia 4/Vana-Viru 13 (WW Passaazˇi vastas). Pidulik avaüritus toimus mitmete tuntud prominentide osavõtul 7. detsembril, 2010.

Thai Rose SPA on Tallinnas tegutsenud üle nelja aasta. Nagu spa-salongi nimetus viitab, on ettevõte lipukirjaks idamaised hoolitsused. Kogenud ja professionaalsed tai meistrid pakuvad võimalust nautida traditsioonilist tai massaaži, tai aroomi- või õlimassaaži, tai jalatalla punktmassaaži ja muid unikaalseid hooldusi. 

Lisaks erinevatele tai massaaži liikidele pakub spa-salong ka kosmetoloogi-, juuksuri-, maniküüri- ja pediküüriteenuseid ning luksuslikke kehahooldusi. Teenuste valikus on ka mitmeid spaaprogramme nagu Anti-stress, Slim, jne.

Vaata lisaks SIIT.

Ennustusvõistluses osalejaid oli 300 lugeja ringis. Enim pakuti võitjaks loomulikult Getter Jaanit. Võimsalt said hääli lisaks Eestile ka Iirimaa, Inglismaa ja Rootsi.

Aserbaidžaani võitu oskasid ennustada siiski vaid 11 Elu24 lugejat.

Luksusliku spa paketi ilusalongis Thai Rose Spa võitjad on: Maarja Adamson, Allan Rajamäe ja Kristi Olesk. 

Palju õnne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles