Mõrvatud modelli kehaosad leiti BMW-st

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Zghoul
Sara Zghoul Foto: Instagram

28-aastase modelli Sara Zghouli kehaosad leiti BMW-s olnud kahe kohvri seest neljapäeval. Auto oli pargitud Oregoni osariigis asuva Aloha linna elamupiirkonda.

Neljapäevase leiu järel on vahistatud üks meessoost kahtlusalune, keda süüdistatakse naise tapmises. Pealtnägija sõnul püüdis mees endal kõri ja randmeid läbi lõigates sooritada enesetapu, aga ta arreteeriti enne kui ta jõudis plaaniga lõpuni minna.

Sara.
Sara. Foto: Instagram

Kuigi mehe isikut ei ole avaldatud, siis usutakse, et tegu on kohaliku, Aloha linna elanikuga.

Pealnägija rääkis meediale: «Väljas oli väga külm ja sadas vihma, aga tema lihtsalt istus seal ja toetus vastu puud. Tema hääl, kui ta karjus, oli väga meeleheitel.»

Zghoul töötas näitlejanna, modelli ja hääleartistina. Tal oli üks poeg.

Naise sõber rääkis tema kohta: «Sara oli väga vaimukas ning suurepärane ema. Ta oleks viimases hädas isegi endal särgi seljast ära andnud.»

Politsei sai neljapäeval kõne võimaliku mõrva osas, kui Aloha elamupiirkonnas leiti autost surnukeha. Politsei otsis siis piirkonna läbi ning leidis mõni aeg hiljem Zghouli surnukeha BMW pagasiruumist. Ametivõimud on lubanud kahtlusaluse isiku avaldada hiljem.

Ohvri perekond keeldus mõrva kohta kommentaare andmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles