Donald Trumpi sõnul ei ole ta kuninglikku pulma kutset saanud (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: Matt Cardy/PA Wire/PA Images/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi sõnul ei ole ta saanud kutset Briti prints Harry ja ta kihlatu, ameeriklanna Meghan Markle’i pulma, mis leiab aset 19. mail.

BBC teatel toetas Markle 2016. aasta USA presidendivalimistel demoraat Hillary Clintonit, nimetade Trumpi sotsiaalmeedias misogüüniliseks ja eraldusjoonte tõmbajaks.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: DARRYL DYCK/AP/Scanpix

Trump sõnas Briti kanali ITV saatejuhile Piers Morganile antud intervjuus,  et prints Harry ja ta kihlatu on armas paar.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: KGC-375/Ken Goff Rota/GoffPhotos.com/Scanpix

Kui Morgan küsis, kas Trump osaleks mais aset leidvas pulmas Windsori lossis, vastas USA president, et nad on tõesti väga kena paar ja ta loodab, et nad on õnnelikud.

Samas ei maininud ta enda osalemise või mitteosalemise kohta otseselt midagi.

33-aastane prints Harry ja 36-aastane Meghan Markle abielluvad 19. mail Windsori lossi St. George’i kabelis, kuhu mahub 800 inimest.

Windsori lossi St George'i kabel
Windsori lossi St George'i kabel Foto: Alastair Grant/AP/Scanpix

Nõunikud soovitasid prints Harryl pulma mitte kutsuda USA endist presidenti Barack Obamat, kellega Harry on teinud heategevusprojektides koostööd, kuna arvatakse, et see võib pahandada praegust presidenti Donald Trumpi.

Ei ole teada, kas Barack Obamale ja ta naisele Michelle Obamale saadetakse pulmakutse või mitte.

Barack ja Michelle Obama
Barack ja Michelle Obama Foto: MIKE THEILER/REUTERS/Scanpix

Briti etiketi kohaselt tuleb külalistele saata pulmakutse vähemalt kolm kuud enne pulma.

Piers Morgan tegi Trumpiga intervjuu Šveitsis Davosis Maailma Majandusfoorumil, rääkides lisaks kuninglikule pulmale ka kliimamuutusest, feminismist ja Ühendkuningriigi lahkumisest Euroopa Liidust ehk Brexitist.

Samuti tuli juttu Trumpi sotsiaalmeedia kasutamisest. USA presidendi teatel peetakse teda sotsiaalmeedia sõltlaseks, kuid ta ei ole seda. Osa sõnumeid, mida ta tahab Twitteris avaldada, delegeerib ta oma nõunikele.

Donald Trump 
Donald Trump Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles