Video: Hillary Clinton ja veel mitmed kuulsused naerutasid Grammy galal Trumpi paljastusraamatuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Eile jagati New Yorgis muusikaauhindu Grammysid, kus kohal olnuid naerutati sketšivideoga, millel teiste seas oli näha ka USA endist presidendikandidaati, demokraat Hillary Clintonit.

Clinton ja veel mitmed kuulsused lugesid katkendeid ajakirjanik Michael Wolffi raamatust «Fire and Fury», mis räägib USA presidendi Donald Trumpi esimesest ametiajast, teatab Daily Mail.

Michael Wolffi raamat «Fire and Fury»
Michael Wolffi raamat «Fire and Fury» Foto: John Stillwell/PA Wire/PA Images/Scanpix

Clinton ja teised kuulsused astusid Grammy galal üles sektšis, kus nad kehastasid isikuid, kes soovivad saada «Fire and Fury» ettelugemise eest Grammy auhinda.

Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

«Trump kardab juba ammu, et ta mürgitatakse. See on põhjuseks, miks ta einestas McDonald’sis, sest ta läks sinna ootamatult ja keegi ei jõudnud ta toitu mürgitada,» teatas Clinton.

Grammy gala õhtujuht James Corden katkestas ootamatult Clintoni lugemise sõnades, et ta sai jutuvestmise Grammy.

Veel lugesid Grammyde jagamisel Wolffi raamatust katkendeid räpparid Snoop Dogg, Cardi B ja DJ Khaled, kes samuti rahvast naerutasid.

Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost
Cardi B
Cardi B Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Michael Wolffi süüdistatakse selles, et osa Trumpi ja Valge Maja kohta käivaid lugusid on selles raamatus väljamõeldised ja Trumpi vastaste, nagu näiteks Valge Maja endise poliitikastrateegi Steve Bannoni laim. 

Steve Bannon
Steve Bannon Foto: JONATHAN BACHMAN/REUTERS/Scanpix

Trump ise on nimetanud raamatut «Fire and Fury» valedest kubisevaks rämpskirjanduseks.

Trumpi poeg Donald Trump Jr reageeris Twitteris Clintoni ja teiste kuulsuste etteastele öeldes, et sellest raamatust valede ettelugemine ei naerutanud tegelikult mitte kedagi.

Donald Trump Jr
Donald Trump Jr Foto: Brynn Anderson/AP/Scanpix

«Grammyde jagamisel raamatust katkendite lugemine on Clintoni jaoks lohutusauhind, kuna temast ei saanud presidenti. Mida enam üritab Hillary Donaldit halvas valguses näidata, seda enam on USA presidendil toetajaid,» teatas Trump Jr. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles