Video: miks Donald Trumpi veeklaasil oli kaas?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump ja Piers Morgan
Donald Trump ja Piers Morgan Foto: twitter.com

USA president Donald Trump andis möödunud nädalal Šveitsis Davosis toimunud Maailma Majandusfoorumil Briti tuntud teleajakirjanikule Piers Morganile intervjuu.

Intrevjuuvideot näinud kommenteerisid Twitteris, et intervjuu ajal oli Trumpi juures näha veeklaasi, millel oli  valge papist kaas peal.

Donald Trump, Piers Morgan ja kattega veeklaas
Donald Trump, Piers Morgan ja kattega veeklaas Foto: Twitter.com

Twitteris komenteeriti, et kaanest hoolimata õnnestus kommentaatoritel tekitada Trumpi veeklaasis torm.

«Huvitav, miks ta oma veeklaasi kinni kattis? Ta on vist täiesti paranoiline. Kas ta arvas, et Piers Morgan sülitab ta joogivee sisse või levitab pisikuid?» arutles Ben Glaze oma tviidis.

Donald Trump ja tema kummaline veeklaas
Donald Trump ja tema kummaline veeklaas Foto: Twitter.com

Kommenteerija Christian Hoews lisas, et Trumpi vesi sai erimütsi, et sellele needust peale ei pandaks ja president endale kellegi halbu mõtteid sisse ei jooks.

Dan küsis Twitteris, et kas ta on ainus, kes Trumpi kummalist veeklaasi märkas, kuid üsna kiiresti sai ta tagasisidet, et ei ole.

Twitteri kasutaja Paul Sylvester teatas, et Trumpi intervjuu oli igav, kuid pappkattega klaasitäis vett oli lausa ärritav.

Osades hotellides kaetakse joogiklaasid paberiga, et need täiesti puhtana säiliksid, kuid Davosi majandusfoorumil ei ole varem sellist asja tehtud.

Mõnikord pannakse paberkate ka jooki täis klaasi peale, et klient saaks joogi mustuse ja tolmu eest kaitstuna.

Morgani intervjuud Trumpiga näinute arvates üritas tuntud britt oma küsimustega USA presidendile pugeda ja jätta mulje, et nad on suured sõbrad. 

Piers Morgan
Piers Morgan Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

«Paras paar sai kokku. Trump on tõsielusaate «Mantlipärija» endine kohtunik ja Morgan Briti talendisaate ekskohtunik.  Oli kohe arvata, milliseks see intevjuu kujuneb,» ironiseeriti.

Varasemast on teada, et Piers Morgan oli Donald Trumpi suhtes üsna kriitiline, kuid pärast seda kui Trump 2016. aasta USA presidendivalimised võitis, muutus ta Trumpi suhtes soosivaks.

Donald Trump
Donald Trump Foto: Matt Cardy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Trump sõnas nüüdses intevjuus Morganile, et ta on stabiilne geenius ning et ta kavatseb sel aastal kaks korda Ühendkuningriiki külastada. 

«Tean, et olen seal üsna populaarne,» oli Trump enesekindel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles